Reply
 
Thread Tools Display Modes
  Old  June 16th, 2017, 7:51pm     #1
Cosmic21 is offline
Cosmic21
Junior Sweeper

 
Joined: Jul 2016
Posts: 17
not a robot
Somehow I have trouble with those sweeps that say"Click on all the road signs" or "click on all the roads." Do road signs include the poles that hold up the signs? I assume they do, but quit trying for a trip to Victoria after seven "Try agains".
Reply With Quote
  Old  June 16th, 2017, 8:13pm     #2
plazamama is online now
plazamama
Senior Master Sweeper
 
plazamama's Avatar
 
Joined: May 2004
Posts: 6,950
Location: Shenandoah Valley
I learned from trial 7 error signposts do not count
Reply With Quote
  Old  June 16th, 2017, 9:41pm     #3
bomar97 is offline
bomar97
Grand Master Sweeper
 
bomar97's Avatar
 
Joined: Oct 2002
Posts: 20,558
Location: Upper Central/Lower Northern/sometimes Downeast ME
Really doesn't matter.. sometimes it's just looking for 4 picks..or so

I usually can't get my first attempt to go through.. but my second one will ... or it takes 8 different "chores" before it goes through..

I have clicked on road signs when it wants vehicles and it goes through.

I have clicked on 2 buses and instead of the 3rd bus I choose another picture.. it goes through.

So basically it's just a joke on us!

Earn cash back while shopping with ebates - my referral https://www.ebates.com/r/BOMER92
Reply With Quote
  Old  June 17th, 2017, 10:36am     #4
mjkucinski is offline
mjkucinski
Senior Sweeper
 
mjkucinski's Avatar
 
Joined: Nov 2005
Posts: 925
Location: Plymouth, MA
me too

Reply With Quote
  Old  June 17th, 2017, 12:43pm     #5
melonhed is offline
melonhed
Grand Master Sweeper
 
melonhed's Avatar
 
Joined: Dec 2003
Posts: 10,825
Location: Melon Land
Quote:
Originally Posted by bomar97 View Post
Really doesn't matter.. sometimes it's just looking for 4 picks..or so

I usually can't get my first attempt to go through.. but my second one will ... or it takes 8 different "chores" before it goes through..

I have clicked on road signs when it wants vehicles and it goes through.

I have clicked on 2 buses and instead of the 3rd bus I choose another picture.. it goes through.

So basically it's just a joke on us!
It's rare that the grid ones ever let me through on the first pass, too. Now I just click on a single cell in the grid photos. If it doesn't nag you to click more squares, it wouldn't have counted anyway. I just click a single cell until it passes me or gives me one of the older style ones. Sometimes I intentionally click something other than the required item and it also passes. I NEVER do the disappearing picture ones. I resent being forced to do work for them to get a form confirmation.

DUI? Dealing Drugs? Better Call Saul!
Reply With Quote
  Old  June 17th, 2017, 1:52pm     #6
THELASTRESORT is offline
THELASTRESORT
Master Sweeper

 
Joined: Jun 2004
Posts: 1,309
Location: Albany, Oregon
How about the one where you have to mouse the line and encompass the picture with it!
That one never works for me!

"Always together; eternally apart": by day Isabeau becomes a hawk, by night Navarre becomes a wolf. Neither has any memory of their half-life in animal form; only at dusk and dawn of each day can they see each other in human form for one fleeting moment, but can never touch.
Reply With Quote
  Old  June 17th, 2017, 8:30pm     #7
QBookie is offline
QBookie
Master Sweeper

 
Joined: Mar 2004
Posts: 2,277
Location: 2,478 miles from home
Quote:
Originally Posted by THELASTRESORT View Post
How about the one where you have to mouse the line and encompass the picture with it!
That one never works for me!
I definitely agree, encompassing the picture is terrible.
Reply With Quote
  Old  June 17th, 2017, 9:08pm     #8
melonhed is offline
melonhed
Grand Master Sweeper
 
melonhed's Avatar
 
Joined: Dec 2003
Posts: 10,825
Location: Melon Land
Quote:
Originally Posted by THELASTRESORT View Post
How about the one where you have to mouse the line and encompass the picture with it!
That one never works for me!
I refresh past those, too. If any of them should let you through on the first pass, it should be those. They were supposed to be able to tell how you click the "I am not a robot" box if you are/aren't human. Those outline ones are definite proof we are human, it's maddening they never work.

DUI? Dealing Drugs? Better Call Saul!
Reply With Quote
  Old  June 17th, 2017, 9:09pm     #9
Cosmic21 is offline
Cosmic21
Junior Sweeper

 
Joined: Jul 2016
Posts: 17
So, basically, it's a crap shoot, right? Thanks for sharing your experiences and opinions.
Reply With Quote
  Old  June 17th, 2017, 9:19pm     #10
CharmCity is offline
CharmCity
Master Sweeper

 
Joined: Dec 2002
Posts: 2,298
Location: Baltimore MD
Ymmv
I find that if I'm logged in to any Google account (GMail, YouTube) when I encounter a reCAPTCHA test - and only this brand, as it's owned by Google - I don't have to complete the challenge. Click the box and quite shortly I get the green checkmark.
More here: https://security.googleblog.com/2014...o-captcha.html
Reply With Quote
  Old  June 17th, 2017, 10:45pm     #11
melonhed is offline
melonhed
Grand Master Sweeper
 
melonhed's Avatar
 
Joined: Dec 2003
Posts: 10,825
Location: Melon Land
Quote:
Originally Posted by CharmCity View Post
I find that if I'm logged in to any Google account (GMail, YouTube) when I encounter a reCAPTCHA test - and only this brand, as it's owned by Google - I don't have to complete the challenge. Click the box and quite shortly I get the green checkmark.
More here: https://security.googleblog.com/2014...o-captcha.html
I use Chrome for sweeping on my laptops, I am always logged into my sweeping account so I have access to my bookmarked sweeps. Unfortunately, being logged in doesn't keep me from the pain of the captchas. You are lucky. I am envious.

DUI? Dealing Drugs? Better Call Saul!
Reply With Quote
  Old  June 17th, 2017, 11:09pm     #12
Brittles is offline
Brittles
Master Sweeper
 
Brittles's Avatar
 
Joined: Dec 2007
Posts: 3,653
Location: Land of Confusion
Quote:
Originally Posted by THELASTRESORT View Post
How about the one where you have to mouse the line and encompass the picture with it!
That one never works for me!
I just encountered that for the very first time yesterday and just had it give me another option which was the choose pics one instead.



Of all the things I've lost, I miss my mind the most.
Reply With Quote
  Old  June 18th, 2017, 10:36am     #13
plazamama is online now
plazamama
Senior Master Sweeper
 
plazamama's Avatar
 
Joined: May 2004
Posts: 6,950
Location: Shenandoah Valley
Quote:
Originally Posted by THELASTRESORT View Post
How about the one where you have to mouse the line and encompass the picture with it!
That one never works for me!
I figured that one out! I thought you click then drag to make the line. But you don't. click to start the line then click to end a line.
Reply With Quote
  Old  June 19th, 2017, 12:21am     #14
cdengler is offline
cdengler
Senior Master Sweeper
 
cdengler's Avatar
 
Joined: Mar 2007
Posts: 6,490
Location: Pennsylvania
Reply With Quote
  Old  June 23rd, 2017, 11:01am     #15
melonhed is offline
melonhed
Grand Master Sweeper
 
melonhed's Avatar
 
Joined: Dec 2003
Posts: 10,825
Location: Melon Land
They found another way to make sweeping more painful. Just had a captcha that not only required I pick all the cells containing the image, I also had to select from a choice of images to identify the image in the cells. What type of street sign it was from a selection of types of signs.

DUI? Dealing Drugs? Better Call Saul!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 12:49pm.