Old  February 10th, 2018, 11:03am     #1
Donna344 is offline
Donna344
Senior Master Sweeper
 
Donna344's Avatar
 
Joined: Jan 2002
Posts: 6,673
Location: Nevada
Question computer help
Today on IE I cannot get online sweepstakes to come up, it's a strange page that will go nowhere, I can pull it up on foxfire and them my robo won't work. Could anyone help me with this, hate to type everything in all the time. Thanks so much.
Donna
Reply With Quote
  Old  February 10th, 2018, 11:11am     #2
Karen_246 is offline
Karen_246
Grand Master Sweeper
Senior Moderator/Editor
PITA
 
Karen_246's Avatar
 
Joined: Nov 2002
Posts: 60,884
Location: Northern New York! I Miss You Moms!! Wanda_555777
That is weird that it won't open in IE, but I had that problem about a week ago or so I think and it just corrected on itself. I couldn't open in IE but had no problem getting on the site in FF or Chrome.

Can you try and clear your cookies in IE??

"Once we choose HOPE, EVERYTHING is POSSIBLE" ~ Christopher Reeve
Come check out my blog, please follow if you would like. Looking to get the word out about your company, etsy shop, etc, please give me a shout as I am actively seeking sponsors for reviews and giveaways.
Reply With Quote
  Old  February 10th, 2018, 1:26pm     #3
bomar97 is online now
bomar97
Grand Master Sweeper
 
bomar97's Avatar
 
Joined: Oct 2002
Posts: 21,104
Location: Upper Central/Lower Northern/sometimes Downeast ME
I'm wondering what will happen when Google starts their warnings on any non https site... is there a way to make an exception that is "forever" to not get the warning every time it opens?

I don't do IE .. never have an issue opening OLS in Chrome or FF ..

If you can't get OLS to come up in IE ... then why not set FF to auto-fill until you can figure out what the problem is? It won't always work, but it does help.

Also... check in FF - tools - addons .... make sure robo is enabled .. my robo works in FF

Earn cash back while shopping with ebates - my referral https://www.ebates.com/r/BOMER92
Reply With Quote
  Old  February 10th, 2018, 3:43pm     #4
carcon is offline
carcon
Senior Master Sweeper
 
carcon's Avatar
 
Joined: Jan 2004
Posts: 6,307
Location: Rural Indiana
I was wondering about that too will my antivirus refuse to let me use the page also wondering

You've got to to prime the pump, you've got to have faith and believe
You've got to give of yourself before your worthy to receive!
Reply With Quote
  Old  February 10th, 2018, 7:57pm     #5
Donna344 is offline
Donna344
Senior Master Sweeper
 
Donna344's Avatar
 
Joined: Jan 2002
Posts: 6,673
Location: Nevada
Thanks, could you tell me how to set foxfire on autofill, don't know much about any of this. Thanks so much I do appreciate all of you!!
Donna
Reply With Quote
  Old  February 10th, 2018, 8:15pm     #6
bomar97 is online now
bomar97
Grand Master Sweeper
 
bomar97's Avatar
 
Joined: Oct 2002
Posts: 21,104
Location: Upper Central/Lower Northern/sometimes Downeast ME
Quote:
Originally Posted by Donna344 View Post
Thanks, could you tell me how to set foxfire on autofill, don't know much about any of this. Thanks so much I do appreciate all of you!!
Donna
on mine... click Firefox in the upper left.. preferences .. privacy & security....

I have checked off.. remember passwords .... also autofill addresses...

in autofill address, I believe you hit saved addresses to fill out the info you want saved.. but it's been a while since I did that...

passwords, as you put some in, it will ask if you want to save the password when you submit..

Earn cash back while shopping with ebates - my referral https://www.ebates.com/r/BOMER92
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 11:46am.