Old  August 25th, 2018, 8:44am     #1
mcclave is offline
mcclave
Grand Master Sweeper

 
Joined: May 2004
Posts: 31,662
Location: Sticker Patch, Texas
OLS Website
Noticed some changes since these last outages we had. I was told to contact Brent or Nicole but I want to check with others here first to make sure it's not just me.

In the past:

When I click on new sweeps dailies it will highlight the ones I have clicked on and the highlights will stay unless I clear all my cookies.

Also when I choose from the drop down menus to sort to say "no blogs" and "alphabetical" it will stay that way while I am entering but as soon as I close OLS remaining logged in when I come back it goes back to default on the drop downs to: "Display all" and "Expiration date".

Since the outages:

Nothing stays highlighted.

The drop down menus don't switch back to default.

Anyone else?

It's more annoying than anything. Now I have to keep track of where I left off with pad and paper. I'm wondering what has changed.

TIA!
Reply With Quote
  Old  August 25th, 2018, 9:11am     #2
Ashook is offline
Ashook
Senior Master Sweeper
 
Ashook's Avatar
 
Joined: Feb 2006
Posts: 5,676
Location: ..stuck in a ziplock bag..
I came across a few highlighted sweeps that weren't saved, that I had entered from other sources. Not sure if that helps you? I'd have to test the other issue..

Yup-just tested it, you are right! Selected 'no blogs' closed the browser and sure enough it reset itself to all..

Last edited by Ashook; August 25th, 2018 at 9:14am. Reason: test results

Reply With Quote
  Old  August 25th, 2018, 10:56am     #3
jking513 is offline
jking513
Master Sweeper
 
jking513's Avatar
 
Joined: Dec 2006
Posts: 1,750
Location: Deep in the Heart of Texas
Same here, also have had periods of MySweeps not saving and dates not staying highlighted under New Sweeps.

"Never underestimate the predictability of stupidity." Bullet Tooth Tony
Reply With Quote
  Old  August 25th, 2018, 11:14am     #4
bomar97 is offline
bomar97
Grand Master Sweeper
 
bomar97's Avatar
 
Joined: Oct 2002
Posts: 21,577
Location: Upper Central/Lower Northern/sometimes Downeast ME
Not running into anything different than SOP for me...

Everything I've clicked on is still highlighted.

If I do the "no blogs" thing and close the tab with OLS.. then go back later, it still has "no blogs" but if I close the browser, it defaults to "all" and it's always done that for me.

And no, I don't have the browser clear cookies or cache when I close out.

Earn cash back while shopping with ebates - my referral https://www.ebates.com/r/BOMER92
Reply With Quote
  Old  August 25th, 2018, 12:29pm     #5
redfantum is offline
redfantum
Senior Master Sweeper
 
redfantum's Avatar
 
Joined: Sep 2002
Posts: 5,978
Location: Florida
same as bomar97

"Idiocracy". It's a movie, not an instruction manual.
Reply With Quote
  Old  August 25th, 2018, 1:22pm     #6
mcclave is offline
mcclave
Grand Master Sweeper

 
Joined: May 2004
Posts: 31,662
Location: Sticker Patch, Texas
Thanks you guys it must be something on my end. I don't know what though!
Reply With Quote
  Old  August 25th, 2018, 1:24pm     #7
mcclave is offline
mcclave
Grand Master Sweeper

 
Joined: May 2004
Posts: 31,662
Location: Sticker Patch, Texas
Quote:
Originally Posted by Ashook View Post
I came across a few highlighted sweeps that weren't saved, that I had entered from other sources. Not sure if that helps you? I'd have to test the other issue..

Yup-just tested it, you are right! Selected 'no blogs' closed the browser and sure enough it reset itself to all..
Yes I know it does that if I enter from someplace else and come here and see the sweep it will be highlighted. Not sure it it's doing that now or not.
Reply With Quote
  Old  August 25th, 2018, 1:34pm     #8
QBookie is offline
QBookie
Master Sweeper

 
Joined: Mar 2004
Posts: 2,732
Location: 2,810 Miles from Home
I've had sweeps not saving as entered - sporadically - some days are better than others. I have not had a problem with the program saving search factors such as no blogs.

Honey, Ain't Nothin' Ever Gonna Be Like It Was Before.
Reply With Quote
  Old  August 25th, 2018, 2:51pm     #9
mcclave is offline
mcclave
Grand Master Sweeper

 
Joined: May 2004
Posts: 31,662
Location: Sticker Patch, Texas
Quote:
Originally Posted by QBookie View Post
I've had sweeps not saving as entered - sporadically - some days are better than others. I have not had a problem with the program saving search factors such as no blogs.
After I do a page I click "count" then hit the little disc icon at the top before I go to the next page. Every once in awhile I do a backup of all mysweeps. I don't have a problem with anything saving that I'm aware of.
Reply With Quote
  Old  August 25th, 2018, 5:41pm     #10
pooka is offline
pooka
Senior Sweeper
 
pooka's Avatar
 
Joined: Feb 2003
Posts: 358
Silly question, but how exactly does it know we entered a sweep on a different site? Is it all tracking cookies?
Reply With Quote
  Old  August 25th, 2018, 6:51pm     #11
QBookie is offline
QBookie
Master Sweeper

 
Joined: Mar 2004
Posts: 2,732
Location: 2,810 Miles from Home
Quote:
Originally Posted by mcclave View Post
After I do a page I click "count" then hit the little disc icon at the top before I go to the next page. Every once in awhile I do a backup of all mysweeps. I don't have a problem with anything saving that I'm aware of.
Lucky you . Mine was so bad that I began hitting the icon at the top of the page after each sweep entry. Then I look at the page to see if it looks OK and leave the page by clicking on the next page or choosing Sweepstakes Directory. Hitting the back arrow will undo what I have just saved. Since we have different issues, it may have to do with the settings on each individuals' computer.

Honey, Ain't Nothin' Ever Gonna Be Like It Was Before.
Reply With Quote
  Old  August 25th, 2018, 9:53pm     #12
mcclave is offline
mcclave
Grand Master Sweeper

 
Joined: May 2004
Posts: 31,662
Location: Sticker Patch, Texas
Quote:
Originally Posted by QBookie View Post
Lucky you . Mine was so bad that I began hitting the icon at the top of the page after each sweep entry. Then I look at the page to see if it looks OK and leave the page by clicking on the next page or choosing Sweepstakes Directory. Hitting the back arrow will undo what I have just saved. Since we have different issues, it may have to do with the settings on each individuals' computer.
My issues changed after the last outages. I didn't change any settings.

Check this thread I seem to remember having to allow online-sweepstakes.com somewhere to get it to work right.

http://forums.online-sweepstakes.com...ad.php?t=84856
Reply With Quote
  Old  August 27th, 2018, 3:36pm     #13
swampfox28 is offline
swampfox28
Master Sweeper
 
swampfox28's Avatar
 
Joined: Feb 2002
Posts: 4,855
Location: Somewhere with too much to do, and not enough time
Quote:
Originally Posted by jking513 View Post
Same here, also have had periods of MySweeps not saving and dates not staying highlighted under New Sweeps.


Definitely this...

Reply With Quote
  Old  September 17th, 2018, 1:05am     #14
mcclave is offline
mcclave
Grand Master Sweeper

 
Joined: May 2004
Posts: 31,662
Location: Sticker Patch, Texas
MySweeps in a Nutshell
Read this thread and see if it helps!

http://forums.online-sweepstakes.com...ad.php?t=49525
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 8:12pm.