PDA

View Full Version : What does a "Toy Box Error" mean?


VacationTime
September 14th, 2004, 12:10am
Lately I have been entering some sweeps from my lap top and after I click the submit botton on a sweeps page, I sometimes get a Toy Box Error page. I am usually able to go back and re-enter but was curious if it is a problem on my end or on the sweeps page.

Thanks a million! :cool2:

Akirassj
September 14th, 2004, 12:16am
Its on eprize's end.... they call their software app "toybox" and an error on it from what I can see is a database error on their server... there is nothing you can do but reload the page or try to enter at different times

boydbr
September 14th, 2004, 12:19am
I always refresh the page and then it continues from where I left off.

VacationTime
September 14th, 2004, 11:22pm
THANKS fellow OLSers. You are the best!